Zonnepanelen Plaatsen

Wilt u besparen op uw energierekening?

Gedurende de gehele levensduur van uw woning of gebouw

is Intenso Nederland uw duurzaamheidspartner.

Zonnepanelen

U wilt zonnepanelen laten plaatsen maar u weet niet waar u moet zoeken? We adviseren u graag.

zonnepanelen-laten-installeren-op-dak

De prijzen van zonnepanelen zijn in de afgelopen jaren sterk gedaald. Vroeger waren zonnepanelen vroeger nog praktisch onbetaalbaar waren, maar vandaag de dag gaan steeds meer mensen over en laten ze duurzame panelen op hun dak laten plaatsen. Overweegt u ook om zonnepanelen te kopen? Er zitten dan ook veel voordelen aan het hebben van zonnepanelen.

Waarom Zonnepanelen?

Veel mensen noemen als grootste voordeel van het hebben van zonnepanelen dat die een grote besparing opleveren. Voor iedereen maken de kosten voor elektriciteit een groot deel uit van de maandelijkse vaste lasten. Als u zonnepanelen hebt dan wordt dit heel anders. De kosten wordt fors lager of zelfs nihil. U kunt daardoor vaak honderden euro’s besparen op de energierekening. kunt u makkelijk vele honderden euro’s per jaar besparen op uw energierekening. Dit is ook de reden dat de zonnepanelen binnen ongeveer tien jaar al kunnen worden terugverdiend. Het betekent ook dat u minder afhankelijk bent van de eventuele stijgende kosten van uw huidige energieleverancier.

Beperk uw CO2-uitstoot met zonnepanelen

Een ander belangrijk voordeel aan het hebben van Zonnepanelen is dat het milieuvriendelijk is. Ze produceren namelijk schone energie. Hierdoor wordt u uw CO2-uitstoot aanzienlijk verminderen en laat u een minder grote koolstofvoetdruk achter op de wereld. De CO2-uitstoot van zonne-energie gemiddeld 10 tot 30 keer zo laag dan bij gebruik van kolen of gas. Ook dit een veelgenoemde reden voor mensen om zonnepanelen aan te schaffen.

Is mijn woning geschikt voor zonnepanelen?

Wilt u zonnepanelen plaatsen maar wilt u eerst weten of het rendabel is? Een handige tool om een eerste inschatting te maken of zonnepanelen wel interessant zijn voor uw situatie is Zonatlas. Hier kunt u d.m.v. uw postcode en huisnummer een eerste inschatting opvragen. Zonatlas heeft de geschiktheid van bijna alle daken in Nederland in kaart gebracht. Door gebruik te maken van hoogtedata, weerdata, en invallende zonnestraling zijn de hellingshoek, oriëntatie, schaduwvlakken en daarmee de zonne-energie opbrengst van uw dak berekend.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over één van onze activiteiten? Bel ons dan gerust naar 085 130 1191, we staan u graag persoonlijk te woord.

Bent u:

  • VVE lid of bestuurder
  • Woningbeheerder
  • Bouwbedrijf

Kijk welke subsidies en kortingen voor u van toepassing zijn.

Contactformulier

Waar moet ik op letten bij zonnepanelen?

Bij het plaatsen van zonnepanelen moet u letten op het soort zonnepanelen en de omvormer die erbij past. Ook is het verstandig om te letten op de aanwezigheid van een kwaliteitskeurmerk. Verder moeten de panelen worden geplaatst door professionele installateur.

Zonnepanelen-plaatsen

(review Zonnepanelen plaatsen)

“Na veel onderzoek hebben we ervoor gekozen om onze zonnepanelen te laten plaatsen. Het zelf doen nam te veel risico’s met zich mee omdat het toch om elektriciteit gaat.”

Vraag direct meer informatie over zonnepanelen aan

zonnepanelen-plaatsenIndien u ook wil profiteren van lagere energiekosten kunt u bij ons gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. U bent bij ons gegarandeerd van zonnepanelen van goede kwaliteit. De kwaliteit is namelijk een belangrijk aandachtspunt, omdat ze een lange tijd mee moeten gaan. Bij onze zonnepanelen is de prijs-kwaliteitverhouding zeer goed. Als u bij ons zonnepanelen aanschaft, kunt u vertrouwen dat u wordt voorzien van eersteklas zonnepanelen tegen een scherpe prijs.

Totaalpartner voor renovatie, duurzaamheid en zonnepanelen plaatsen.

Zonnepanelen plaatsen is enorm in trekt de laatste jaren en in de meeste gevallen worden zonnepanelen op uw hellend of plat dak geplaatst. Het is dus belangrijk dat de dakbedekking in goede staat is voordat uw de zonnepanelen erop plaatst. Een lekkage onder uw zonnepanelen is logischerwijs lastiger te verhelpen. Vooral bij platte daken, waarvan de dakbedekking vaak 15 tot 25 jaar mee gaat, is het aan te raden om de dakbedekking vooraf te vervangen of renoveren. Intenso Nederland informeert u graag ook meer over onderstaande activiteiten.

Vraag direct een prijsopgave of meer informatie aan

Wilt u direct weten wat u bespaard met zonnepanelen? We laten u graag een actuele berekening zien met onze handige rekentool. Bij het meten van uw besparing is het belangrijk om te weten dat de besparing afhankelijk is van o.a. het merk, het aantal en de ligging van de zonnepanelen. De berekening is gebaseerd op een realistische schatting maar kan toch enkele procenten afwijken van de werkelijke besparing. Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook zijn wij altijd in staat om passend advies te geven, gericht op uw situatie en wensen. Voor meer informatie kunt u ons eenvoudig bereiken via de mail of telefonisch.

Offerte nodig?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Er wordt telefonisch contact opgenomen om uw aanvraag te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

Met Intenso Nederland heeft u een betrouwbare renovatiespecialist

Wij zijn uw onderhoud- en renovatiespecialist

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

We hebben specialisten voor vrijwel alle renovatie- of verduurzamingswerkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand. 

Onze projecten spreken voor zich

Houten Carport met kunststof dak

Voor een veilig onderkomen voor een camper hebben we de overkapping geplaatst.

Aluminium Overkapping Plaatsen

Ook voor het plaatsen van aluminium overkappingen bent u bij Intenso Nederland aan het juiste adres. Onze vakspecialisten hebben onlangs…

Bitumen Dakbedekking Vervangen

Bitumen dakleer branden is van oudsher een activiteit waar veel vraag naar is. Ondanks het feit dat er steeds meer…

Dakpannen Vervangen

Het vervangen van dakpannen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. In Nederland zijn 90% van de hellende daken…

EPDM Dakbedekking vervangen

Steeds meer mensen kiezen voor EPDM als dakbedekkingsmateriaal. De levensduur en het weinige omkijken naar het materiaal maken het een…

Houten Overkapping

Het plaatsen van houten overkappingen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. Onze ploeg welke gespecialiseerd is in het…

Komt u in aanmerking voor korting?

Lees alles over kortingen en subsidies voor woningeigenaren