We ontzorgen u met woningontruiming

Gedurende de gehele levensduur van uw woning of gebouw

is Intenso Nederland uw vertrouwde partner.

Woningontruiming

Onze woningontruimingsdienst zorgt voor een ontzorging waar u in sommige situaties recht op heeft

woningontruimingAls u gaat verhuizen en u hebt hulp nodig bij het leeg halen van de woning dan kunnen wij u helpen bij de woningontruiming. Er kunnen verschillende omstandigheden zijn waardoor dat u niet zelf de woning te ontruimen. Verhuizen kan echt een gedoe zijn en neemt over het algemeen altijd meer tijd in beslag dan verwacht. Wellicht bent u niet meer zo goed ter been of ben u niet in de gelegenheid om uw huis leeg te maken. Of misschien kunt u gewoon wat extra hulp gebruiken. In dat geval helpen wij u graag verder om uw zorgen uit handen te nemen. Ook bij overlijden of kunnen wij u van dienst zijn. Er zijn verschillende voordelen aan het inschakelen van hulp bij de ontruiming:

  • Efficiënt en snel proces
  • U heeft geen zorgen zoals planning en vervoer
  • U heeft geen frustratie of fysieke klachten
  • Uw bespaart uw tijd

Bezemschone oplevering van uw woning

Als u ons inschakelt voor uw woningontruiming dan hebben wij een standaardproces waarbij met alles rekening wordt gehouden. Denk bijvoorbeeld aan een verhuislift, eventuele vloer- of tapijtverwijdering, afvalverwerking en het bezemschoon opleveren van de woning aan de eigenaar of verhuurder waarbij is voldaan aan de eisen die door hem worden gesteld. Dit zijn vaak standaard bijkomstigheden bij een woningontruiming die soms toch voor een verrassing kunnen zorgen.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over één van onze activiteiten? Bel ons dan gerust naar 085 130 1191, we staan u graag persoonlijk te woord.

Bent u:

  • VVE lid of bestuurder
  • Woningbeheerder
  • Bouwbedrijf

Kijk welke subsidies en kortingen voor u van toepassing zijn.

Contactformulier

Voorkom frustratie bij het leeghalen van een woning

Het ontruimen van een woning brengt de nodige zorgen en stress met zich mee. Een vertrouwde partner welke zorgvuldig met de spullen omgaat is dan niet te veel gevraagd.

woningontruiming

(review Woningontruiming)

“De ontruiming verliep vlekkeloos en zonder schades. Wij konden ons hierdoor geheel focussen op belangrijke zaken.”

Totaalleverancier voor onderhoud en renovatie

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

Wij zijn uw partner voor dakwerkzaamheden

Vraag direct een prijsopgave of meer informatie aan

Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook zijn wij altijd in staat om passend advies te geven, gericht op uw situatie en wensen. Voor meer informatie kunt u ons eenvoudig bereiken via de mail of telefonisch.

Offerte nodig?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Er wordt telefonisch contact opgenomen om uw aanvraag te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

Met Intenso Nederland heeft u een betrouwbare renovatiespecialist

Wij zijn uw onderhoud- en renovatiespecialist

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

We hebben specialisten voor vrijwel alle renovatie- of verduurzamingswerkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand. 

Onze projecten spreken voor zich

Houten Carport met kunststof dak

Voor een veilig onderkomen voor een camper hebben we de overkapping geplaatst.

Aluminium Overkapping Plaatsen

Ook voor het plaatsen van aluminium overkappingen bent u bij Intenso Nederland aan het juiste adres. Onze vakspecialisten hebben onlangs…

Bitumen Dakbedekking Vervangen

Bitumen dakleer branden is van oudsher een activiteit waar veel vraag naar is. Ondanks het feit dat er steeds meer…

Dakpannen Vervangen

Het vervangen van dakpannen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. In Nederland zijn 90% van de hellende daken…

EPDM Dakbedekking vervangen

Steeds meer mensen kiezen voor EPDM als dakbedekkingsmateriaal. De levensduur en het weinige omkijken naar het materiaal maken het een…

Houten Overkapping

Het plaatsen van houten overkappingen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. Onze ploeg welke gespecialiseerd is in het…

Komt u in aanmerking voor korting?

Lees alles over kortingen en subsidies voor woningeigenaren