Vogeloverlast verhelpen?

Nieuwbouw of bestaande bouw. Particulier of zakelijk.

Gedurende de gehele levensduur van uw woning of gebouw

is Intenso Nederland uw vertrouwde partner.

Vogeloverlast onder dakpannen?

Intenso Nederland heeft voor elk vogeloverlastprobleem een diervriendelijke oplossing.

mussen-op-het-dak-vogeloverlast-onder-dakpannenNestelende vogels in uw dak kunnen grote schade aanrichten. Vaak zijn dit onbekende gevolgen maar erg funest voor uw dak en de kosten kunnen hoog oplopen. Na verloop van tijd pikken zij namelijk de dakisolatie weg, vervuilen het dak en veroorzaken schimmelvorming en houtrot. Vogels in uw schoorsteen zijn helemaal gevaarlijk, hierdoor ontstaat een grote kans op brand. Vogelwering kan dit echter allemaal verhelpen. Bij ons gaat dit natuurlijk op een diervriendelijke en professionele manier.

Diervriendelijke vogelwering

Bij een vrijblijvende afspraak komen wij erachter welke vogelwering voor uw dak het beste is. Na een inspectie stellen we een vrijblijvende offerte op. Hierdoor bent u geheel vrij in uw keuze! Een voorbeeld van een mogelijke oplossing zijn dakvoetprofielen. Deze worden onder uw dakpannen geplaatst. Vogels kunnen hierdoor niet meer onder uw dakpannen vliegen en daarnaast houdt het opspattend regenwater ook tegen.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over één van onze activiteiten? Bel ons dan gerust naar 085 130 1191, we staan u graag persoonlijk te woord.

Bent u:

  • VVE lid of bestuurder
  • Woningbeheerder
  • Bouwbedrijf

Kijk welke subsidies en kortingen voor u van toepassing zijn.

Contactformulier

Voorkom dat vogels voor dakschade zorgen

Vogels onder de dakpannen kunnen zorgen voor een flinke schadepost en bovendien kan het de gezondheid schade. Gelukkig zijn er diervriendelijke vogelwering welke voorkomt dat vogels onder uw dakpannen nestelen.

(review: Vogelnesten onder zonnepanelen en dakpannen)

“Elk jaar hadden we weer last van vogels welke onder onze dakpannen en zonnepanelen aan het nestelen waren. Ondanks dat ze ons verder niet tot last waren hebben we i.v.m. brandgevaar en andere ongedierte, vogelwering laten plaatsen”

Totaalleverancier voor onderhoud en renovatie

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

Wij zijn uw partner voor dakwerkzaamheden

Vraag direct een prijsopgave of meer informatie aan

Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook zijn wij altijd in staat om passend advies te geven, gericht op uw situatie en wensen. Voor meer informatie kunt u ons eenvoudig bereiken via de mail of telefonisch.

Offerte nodig?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Er wordt telefonisch contact opgenomen om uw aanvraag te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

Met Intenso Nederland heeft u een betrouwbare renovatiespecialist

Wij zijn uw onderhoud- en renovatiespecialist

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

We hebben specialisten voor vrijwel alle renovatie- of verduurzamingswerkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand. 

Onze projecten spreken voor zich

Houten Carport met kunststof dak

Voor een veilig onderkomen voor een camper hebben we de overkapping geplaatst.

Aluminium Overkapping Plaatsen

Ook voor het plaatsen van aluminium overkappingen bent u bij Intenso Nederland aan het juiste adres. Onze vakspecialisten hebben onlangs…

Bitumen Dakbedekking Vervangen

Bitumen dakleer branden is van oudsher een activiteit waar veel vraag naar is. Ondanks het feit dat er steeds meer…

Dakpannen Vervangen

Het vervangen van dakpannen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. In Nederland zijn 90% van de hellende daken…

EPDM Dakbedekking vervangen

Steeds meer mensen kiezen voor EPDM als dakbedekkingsmateriaal. De levensduur en het weinige omkijken naar het materiaal maken het een…

Houten Overkapping

Het plaatsen van houten overkappingen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. Onze ploeg welke gespecialiseerd is in het…

Komt u in aanmerking voor korting?

Lees alles over kortingen en subsidies voor woningeigenaren