De charme van een veranda is onbetaalbaar

Gedurende de gehele levensduur van uw woning of gebouw is Intenso Nederland uw vertrouwde partner.

Veranda plaatsen

Intens genieten van uw eigen veranda? We adviseren u graag naar de mogelijkheden. 

Veranda-laten-plaatsen

Een veranda aan huis ziet er altijd prachtig uit en heeft echt charme. Als u een veranda hebt die wat langer geleden (ongeveer 30 jaar of meer) is gebouwd dan bestaat die waarschijnlijk uit hout of aluminium met een dak gemaakt van kunststof. In dat geval kan het zijn dat uw veranda aan een onderhoudsbeurt toe is.

Tegenwoordig worden veranda’s gemaakt met nieuwe technieken en materialen die een beter eindresultaat garanderen. De draagstructuur blijft dan ook langer in goede staat. Ze zijn ook beter geïsoleerd want oude veranda’s bevatten nog niet zo veel isolerende materialen. Het kan dan snel koud worden in uw veranda.

veranda-overkapping-met-dikke-balken
veranda-in-tuin-van-hout
buitenverblijf-constructie-overkapping-veranda

Uw veranda vervangen of renoveren?

aluminium-tuinoverkapping verandaAls u uw veranda wil renoveren is het de vraag welke onderdelen nog behouden kunnen worden en of deze nog voldoen aan de normen die tegenwoordig gelden. Daarbij moet u letten op slijtage en roest bij de funderingen van de veranda en of het glas nog in goede staat is. Bij een nieuwe veranda of een renovatie kan bijvoorbeeld steviger glas worden geplaatst dat beter isoleert. U kunt dan de overweging maken om de veranda te renoveren of om deze af te laten breken en een nieuwe te laten plaatsen. Neem met deze vragen gerust contact met ons op om een solide plan te maken. U bent bij ons verzekerd van een kwalitatief resultaat.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over één van onze activiteiten? Bel ons dan gerust naar 085 130 1191, we staan u graag persoonlijk te woord.

Bent u:

 • VVE lid of bestuurder
 • Woningbeheerder
 • Bouwbedrijf

Kijk welke subsidies en kortingen voor u van toepassing zijn.

Offerteformulier Overkapping

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Genieten van uw eigen veranda

  Het echte vakantie gevoel maar dan thuis. Echt genieten doet u dagelijks in uw eigen veranda.

  veranda-plaatsen

  (review veranda plaatsen)

  “De extra ruimte die we gebruiken als verlengstuk van onze tuin en huiskamer is geweldig.”

  Totaalleverancier voor onderhoud en renovatie

  Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

  Wij zijn uw partner voor dakwerkzaamheden

  Vraag direct een prijsopgave of meer informatie aan

  Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook zijn wij altijd in staat om passend advies te geven, gericht op uw situatie en wensen. Voor meer informatie kunt u ons eenvoudig bereiken via de mail of telefonisch.

  Offerte nodig?

  Vraag vrijblijvend een offerte aan. Er wordt telefonisch contact opgenomen om uw aanvraag te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

  Met Intenso Nederland heeft u een betrouwbare renovatiespecialist

  Wij zijn uw onderhoud- en renovatiespecialist

  Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

  We hebben specialisten voor vrijwel alle renovatie- of verduurzamingswerkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand. 

  Onze projecten spreken voor zich

  Houten Carport met kunststof dak

  Voor een veilig onderkomen voor een camper hebben we de overkapping geplaatst.

  Aluminium Overkapping Plaatsen

  Ook voor het plaatsen van aluminium overkappingen bent u bij Intenso Nederland aan het juiste adres. Onze vakspecialisten hebben onlangs…

  Bitumen Dakbedekking Vervangen

  Bitumen dakleer branden is van oudsher een activiteit waar veel vraag naar is. Ondanks het feit dat er steeds meer…

  Dakpannen Vervangen

  Het vervangen van dakpannen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. In Nederland zijn 90% van de hellende daken…

  EPDM Dakbedekking vervangen

  Steeds meer mensen kiezen voor EPDM als dakbedekkingsmateriaal. De levensduur en het weinige omkijken naar het materiaal maken het een…

  Houten Overkapping

  Het plaatsen van houten overkappingen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. Onze ploeg welke gespecialiseerd is in het…

  Komt u in aanmerking voor korting?

  Lees alles over kortingen en subsidies voor woningeigenaren