Geniet optimaal van uw eigen tuinhuis

Nieuwbouw of bestaande bouw. Particulier of zakelijk.

Gedurende de gehele levensduur van uw woning of gebouw

is Intenso Nederland uw vertrouwde partner.

Tuinhuis

Voor alle soorten tuinhuizen en blokhutten kunt u vrijblijvend advies opvragen.

tuinhuis-laten-plaatsenAls u overweegt om een tuinhuis in uw tuin te plaatsen, is dit een goede keuze. Een tuinhuis wordt ook wel een blokhut genoemd. Als u een tuinhuis heeft, kunt u heerlijk genieten in de tuin en het staat ook nog eens heel mooi. U kunt bij het plaatsen van een tuinhuis kiezen uit verschillende stijlen en materiaalsoorten. Denk bijvoorbeeld aan kunststof, hout, of metaal. U kunt het helemaal aanpassen naar uw eigen stijl en een ontwerp kiezen dat goed past bij uw woning en tuin.

tuinveranda-overkapping
buitenverblijf-constructie-overkapping-veranda
timmerwerken-overkapping-laten-plaatsen

Verschillende stijlen tuinhuizen

Zo geeft een houten tuinhuis een mooie natuurlijke look. Door deze natuurlijke uitstraling komt zowel uw tuin als uw houten tuinhuis goed tot zijn recht. Een houten tuinhuis kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Bijvoorbeeld als een berging, een ontspannings-, werk- of hobbyruimte. U kunt er in het weekend gezellig eten en drinken met vrienden en familie of juist ‘s avonds lekker tot rust komen na een dag hard werken.

Naast een houten tuinhuis kunt ook kiezen voor een metalen tuinhuis. Deze worden vaak ook als schuur of garage gebruikt. Ze zijn namelijk stevig en heel praktisch. Ook gaan vaak langer mee, zijn ze weerbestendig en hebben ze weinig onderhoud nodig. Als u erg milieubewust bent, dan kiest u voor een kunststoffen huisje. Het materiaal dat voor een kunststof huisje wordt gebruikt is polypropyleen en dit is eenvoudig recyclebaar. Er zijn dus genoeg keuzes, afhankelijk van wat uw persoonlijke smaak is. Het kiezen van het juiste materiaal van het tuinhuisje is wel erg belangrijk, omdat het de sfeer van de tuin bepaalt.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over één van onze activiteiten? Bel ons dan gerust naar 085 130 1191, we staan u graag persoonlijk te woord.

Bent u:

  • VVE lid of bestuurder
  • Woningbeheerder
  • Bouwbedrijf

Kijk welke subsidies en kortingen voor u van toepassing zijn.

Contactformulier

Voordelen van een tuinhuis

Het grootste voordeel van een tuinhuis of blokhut is de multifunctionaliteit dat het biedt. Zo kan een blokhut bijvoorbeeld worden gebruikt als tweede woning, schuur of garage Hoe dikker de planken zijn die worden gebruikt, des te stabieler het huis is. U kunt uw tuinhuis ook gebruiken als een soort van schuur of garage waarin u uw spullen kunt opbergen om te beschermen tegen weersinvloeden en om uw tuin mooi opgeruimd te houden. Denk bijvoorbeeld aan tuingereedschap of tuinmeubilair. Zorg hierbij altijd dat u uw spullen goed afdekt en opbergt, bijvoorbeeld onder een zeil of in een box. Omdat een tuinhuis buiten staat en niet is verwarmt, krijgt u sneller vocht in de ruimte.

dakonderhoud-dakpannen-laten-vervangen-pannendaken

(review titel h3)

“Lorem ipsum dolor sit amet sed do emodmod tempor incididunt ut labore.”

Als u een tuinhuis met overkapping plaatst, is dit ideaal om van uw tuinmeubelen te genieten tijdens verschillende weersomstandigheden! Bijvoorbeeld in de zomer als het te warm is om in de felle zon te zitten. Of geniet onder uw overkapping terwijl als het weer wat minder goed is.

Als u een houten tuinhuis kiest, moet u deze voor de ingebruikname de juiste houtbehandeling geven. Zo blijft uw tuinhuis beschermd tegen weer en wind en kunt u er veel langer plezier van hebben. Transparante beits biedt bijvoorbeeld een intensieve bescherming van u tuinhuisje, maar laat tegelijkertijd de natuurlijke schoonheid van het hout zien.

Op maat gemaakt

Wij maken de tuinhuizen altijd op maat, met materiaal naar uw keuze. Als u kiest voor een houten tuinhuis dan kunt u bijvoorbeeld kiezen uit vurenhout dat geïmpregneerd is en ruim 30 jaar mee gaat. Of misschien vindt u Douglas hout mooier. Dit hout gaat ook zeer lang mee en is zeer duurzaam. Als u door ons een tuinhuis laat plaatsen dan betekent dat productie op maat, hoge kwaliteit, duurzaamheid en een lange levensduur zodat u vele jaren van het tuinhuis kunt genieten. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten stijlen, van modern tot klassiek, klein of groot, met of zonder overkapping.

Controleer van tevoren wel even de website van u gemeente, want in sommige gemeenten heb u een bouwvergunning nodig voor tuinhuisjes. Vaak ligt dit ook aan de grootte en de plaatsing van het tuinhuis. Voor meer informatie over het ontwerpen en plaatsen van een nieuw tuinhuis kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Totaalleverancier voor onderhoud en renovatie

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

Wij zijn uw partner voor dakwerkzaamheden

Vraag direct een prijsopgave of meer informatie aan

Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook zijn wij altijd in staat om passend advies te geven, gericht op uw situatie en wensen. Voor meer informatie kunt u ons eenvoudig bereiken via de mail of telefonisch.

Offerte nodig?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Er wordt telefonisch contact opgenomen om uw aanvraag te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

Met Intenso Nederland heeft u een betrouwbare renovatiespecialist

Wij zijn uw onderhoud- en renovatiespecialist

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

We hebben specialisten voor vrijwel alle renovatie- of verduurzamingswerkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand. 

Onze projecten spreken voor zich

Houten Carport met kunststof dak

Voor een veilig onderkomen voor een camper hebben we de overkapping geplaatst.

Aluminium Overkapping Plaatsen

Ook voor het plaatsen van aluminium overkappingen bent u bij Intenso Nederland aan het juiste adres. Onze vakspecialisten hebben onlangs…

Bitumen Dakbedekking Vervangen

Bitumen dakleer branden is van oudsher een activiteit waar veel vraag naar is. Ondanks het feit dat er steeds meer…

Dakpannen Vervangen

Het vervangen van dakpannen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. In Nederland zijn 90% van de hellende daken…

EPDM Dakbedekking vervangen

Steeds meer mensen kiezen voor EPDM als dakbedekkingsmateriaal. De levensduur en het weinige omkijken naar het materiaal maken het een…

Houten Overkapping

Het plaatsen van houten overkappingen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. Onze ploeg welke gespecialiseerd is in het…

Komt u in aanmerking voor korting?

Lees alles over kortingen en subsidies voor woningeigenaren