Terrasoverkappingen op maat

Nieuwbouw of bestaande bouw. Particulier of zakelijk.

Gedurende de gehele levensduur van uw woning of gebouw

is Intenso Nederland uw vertrouwde partner.

Terrasoverkapping plaatsen

Laat een terrasoverkapping op maat maken door Intenso Nederland.

Als u meer van het buitenleven wilt genieten, is een terrasoverkapping misschien een goede optie voor u. Een terrasoverkapping wordt ook wel een veranda of afdak genoemd. Het zorgt voor meer sfeer in uw tuin en u kunt bij minder goed weer ook lekker buiten zitten. U kunt de terrasoverkapping zo groot of klein maken als u wilt, dit hangt ook af van de grootte van uw tuin.

Ook is een overkapping ideaal om uw tuinmeubels, loungebank, barbecue of andere tuinspullen onder te plaatsen. De overkapping fungeert als een extra buitenruimte waar u van kunt genieten. Bovendien houdt het al uw spullen goed droog en daarom gaan ze ook langer mee. U kunt onder uw terrasoverkapping genieten van het zonnetje, maar ook op een regenachtige dag kunt u gerust onder de overkapping gaan zitten. Misschien kunt u in de in de koudere periodes een kacheltje plaatsen, waardoor u het hele jaar van het buitenleven kunt genieten. Ook is het leuke bijkomstigheid is dat een terrasoverkapping een compleet ander gezicht aan uw tuin geeft én de waarde van uw woning een stuk omhooggaat. Er zijn dus erg veel voordelen!

carport van hout

Soorten overkappingen

aluminium-tuinoverkapping veranda

Wij kunnen de overkappingen van allerlei soorten hout leveren, in een kleur naar uw keuze. Ook kunt u kiezen uit verschillende maten. Samen met u kijken we eerst naar uw situatie en we maken vervolgens een tekening en een begroting.

Terrasoverkappingen zijn er in allerlei soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen houten en aluminium overkappingen. Het materiaal dat wordt gebruikt is erg bepalend voor de algehele sfeer van de overkapping en de tuin. Verder is het belangrijk dat uw veranda qua afmeting en inrichting past bij u en uw tuin.

Het is mogelijk om de overkapping open te laten aan de voorzijde of juist om er een glazen schuifwant in te plaatsen. Met een schuifwant creëert u een gesloten ruimte. Zo kunt u in de winter de kou buiten houden, en in de zomer de deuren open zetten om de warmte binnen te laten. Ook kunnen schoren op de palen worden geplaatst. Dit zorgt voor een landelijke uitstraling.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over één van onze activiteiten? Bel ons dan gerust naar 085 130 1191, we staan u graag persoonlijk te woord.

Bent u:

 • VVE lid of bestuurder
 • Woningbeheerder
 • Bouwbedrijf

Kijk welke subsidies en kortingen voor u van toepassing zijn.

Offerteformulier Overkapping

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Dit jaar nog een overkapping op maat

  Natuurlijk moet uw woning er wel voor geschikt zijn maar als er ruimte is voor een overkapping dan zal u er zeker geen spijt van krijgen.

  aluminium-tuinoverkapping veranda

  Ons eigen relax plekje

  “Genieten doen we elke avond in ons eigen relaxplekje.”

  Totaalleverancier voor onderhoud en renovatie

  Zoals u al heeft kunnen lezen zijn er al zijn er veel mogelijkheden bij het ontwerpen van een terrasoverkapping. U kunt aan de hand van uw persoonlijke voorkeur een eigen ontwerp samenstellen die precies bij u en uw tuin past. Het zou kunnen dat u precies niet weet waar u moet beginnen als u graag een terrasoverkapping in uw tuin wilt. Wij helpen u hier graag bij! Neem daarom contact met ons op.

  Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

  Wij zijn uw partner voor buitenwerkzaamheden

  Vraag direct een prijsopgave of meer informatie aan

  Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook zijn wij altijd in staat om passend advies te geven, gericht op uw situatie en wensen. Voor meer informatie kunt u ons eenvoudig bereiken via de mail of telefonisch.

  Offerte nodig?

  Vraag vrijblijvend een offerte aan. Er wordt telefonisch contact opgenomen om uw aanvraag te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

  Met Intenso Nederland heeft u een betrouwbare renovatiespecialist

  Wij zijn uw onderhoud- en renovatiespecialist

  Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

  We hebben specialisten voor vrijwel alle renovatie- of verduurzamingswerkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand. 

  Onze projecten spreken voor zich

  Houten Carport met kunststof dak

  Voor een veilig onderkomen voor een camper hebben we de overkapping geplaatst.

  Aluminium Overkapping Plaatsen

  Ook voor het plaatsen van aluminium overkappingen bent u bij Intenso Nederland aan het juiste adres. Onze vakspecialisten hebben onlangs…

  Bitumen Dakbedekking Vervangen

  Bitumen dakleer branden is van oudsher een activiteit waar veel vraag naar is. Ondanks het feit dat er steeds meer…

  Dakpannen Vervangen

  Het vervangen van dakpannen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. In Nederland zijn 90% van de hellende daken…

  EPDM Dakbedekking vervangen

  Steeds meer mensen kiezen voor EPDM als dakbedekkingsmateriaal. De levensduur en het weinige omkijken naar het materiaal maken het een…

  Houten Overkapping

  Het plaatsen van houten overkappingen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. Onze ploeg welke gespecialiseerd is in het…

  Komt u in aanmerking voor korting?

  Lees alles over kortingen en subsidies voor woningeigenaren