Service in dakbedekking en dakonderhoud

Nieuwbouw of bestaande bouw. Particulier of zakelijk.

Gedurende de gehele levensduur van uw woning of gebouw

is Intenso Nederland uw vertrouwde partner.

Service en onderhoud dakbedekking

Heeft uw dakbedekking onderhoud nodig of een daklekkage?

Een goed onderhouden dakbedekking is belangrijk om de levensduur en kwaliteit van uw dakbedekking te bevorderen. Met regelmatig dakonderhoud voorkomt u ongetwijfeld een hoop onkosten door achterstallig onderhoud. Door professioneel uitgevoerde dakinspecties en een goed opgebouwd onderhoudsplan zal de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengd worden.

Mocht er onverhoopt toch schade ontstaan zijn door achterstallig onderhoud of extreme weersomstandigheden kunt u rekenen op de servicedienst van Intenso Nederland. Onze servicedienst staat voor u klaar voor dakreparaties bij daklekkage, inspecties en algemeen dakonderhoud.

Regelmatig dakonderhoud voorkomt onkosten

Met het regelmatig schoonmaken van uw dakbedekking voorkomt u dak kleine mankementen aan uw dak voor grote problemen kunnen zorgen. Onze dakspecialisten kunnen voor uw woning of bedrijfspand een deskundig rapport uitwerken waarin een meerjarenplan aan dakonderhoud staat beschreven. Ook voor grotere woningcorporaties, VVE, en overheidsinstellingen is Intenso Nederland een deskundig partner op het dak.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over één van onze activiteiten? Bel ons dan gerust naar 085 130 1191, we staan u graag persoonlijk te woord.

Bent u:

  • VVE lid of bestuurder
  • Woningbeheerder
  • Bouwbedrijf

Kijk welke subsidies en kortingen voor u van toepassing zijn.

Contactformulier

Voorkom dat kleine schade, grote gevolgen hebben

Niemand zit te wachten op onkosten. Al helemaal niet wanneer deze in een eerder stadium voorkomen hadden kunnen worden. Regelmatig onderhoud en controle voorkomt verergering van kleine mankementen. Neem direct contact op voor een vrijblijvend onderhoudadviesgesprek.

dakonderhoud-dakpannen-laten-vervangen-pannendaken

(review Onderhoudsabonnement van Intenso)

“Door jaarlijks iemand naar ons dak te laten kijken hebben we voorkomen dat enkele kleine lekkages zijn uitgebreid tot grote schades.”

Totaalleverancier voor onderhoud en renovatie

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

Wij zijn uw partner voor dakwerkzaamheden

Vraag direct een prijsopgave of meer informatie aan

Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook zijn wij altijd in staat om passend advies te geven, gericht op uw situatie en wensen. Voor meer informatie kunt u ons eenvoudig bereiken via de mail of telefonisch.

Offerte nodig?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Er wordt telefonisch contact opgenomen om uw aanvraag te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

Met Intenso Nederland heeft u een betrouwbare renovatiespecialist

Wij zijn uw onderhoud- en renovatiespecialist

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

We hebben specialisten voor vrijwel alle renovatie- of verduurzamingswerkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand. 

Onze projecten spreken voor zich

Houten Carport met kunststof dak

Voor een veilig onderkomen voor een camper hebben we de overkapping geplaatst.

Aluminium Overkapping Plaatsen

Ook voor het plaatsen van aluminium overkappingen bent u bij Intenso Nederland aan het juiste adres. Onze vakspecialisten hebben onlangs…

Bitumen Dakbedekking Vervangen

Bitumen dakleer branden is van oudsher een activiteit waar veel vraag naar is. Ondanks het feit dat er steeds meer…

Dakpannen Vervangen

Het vervangen van dakpannen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. In Nederland zijn 90% van de hellende daken…

EPDM Dakbedekking vervangen

Steeds meer mensen kiezen voor EPDM als dakbedekkingsmateriaal. De levensduur en het weinige omkijken naar het materiaal maken het een…

Houten Overkapping

Het plaatsen van houten overkappingen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. Onze ploeg welke gespecialiseerd is in het…

Komt u in aanmerking voor korting?

Lees alles over kortingen en subsidies voor woningeigenaren