Intens genieten in uw eigen prieel

Nieuwbouw of bestaande bouw. Particulier of zakelijk.

Gedurende de gehele levensduur van uw woning of gebouw

is Intenso Nederland uw vertrouwde partner.

Priëlen Plaatsen

Maak uw tuin extra sfeervol met een prieel van Intenso

prieel-laten-plaatsen

Als u uw tuin wat wil opfleuren is het een idee om een Prieel te laten plaatsen. Dit is een sierlijk bouwwerk in de tuin zoals een halfopen tuinhuisje of een terras. Ze waren in de 19e eeuw vaak te vinden in de tuinen van grote landhuizen. Van oorsprong worden prielen gemaakt van hout of metaal en omringd door bloemen, struiken en planten.

Tegenwoordig kunnen kant-en-klare houten priëlen worden geplaatst. Als u een prieel in de tuin plaatst, kunt u altijd genieten van het buitenleven, wat het weer ook is. Als het regent zit u er droog en als de zon fel schijnt heeft u een gezellig plek in de schaduw.

Verschil tussen prieel en veranda

Een prieel wordt af en toe wel eens verward met een veranda, maar het is iets anders. Een veranda heeft als kenmerk dat het als aanbouw aan het huis wordt gebouwd, terwijl een prieel een losstaand object is in uw tuin. Ook zijn prieeltjes vaak wat kleiner, maar de maten kunnen verschillen.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over één van onze activiteiten? Bel ons dan gerust naar 085 130 1191, we staan u graag persoonlijk te woord.

Bent u:

  • VVE lid of bestuurder
  • Woningbeheerder
  • Bouwbedrijf

Kijk welke subsidies en kortingen voor u van toepassing zijn.

Contactformulier

Het ultieme luxegevoel in uw eigen tuin

De prieel is vaak rond of meerhoekig en wordt gebruikt als tuinhuis of overdekt terras. Het geeft extra sfeer en een luxegevoel. Omdat ze vaak wat kleiner zijn kunnen ze vergunningsvrij in de achtertuin worden gebouwd. Indien u ook een prieel wil plaatsen in uw tuin dan kunnen wij dit eenvoudig voor u doen. De prieel kan door ons op maat voor u worden gemaakt. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een standaardmodel.

prieel-overkapping-in-aanbouw

(review Prieel plaatsen)

“Super tevreden met ons eigen plekje waar we tot rust komen.”

Totaalleverancier voor onderhoud en renovatie

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

Wij zijn uw partner voor renovatie en onderhoud

Vraag direct een prijsopgave of meer informatie aan

Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook zijn wij altijd in staat om passend advies te geven, gericht op uw situatie en wensen. Voor meer informatie kunt u ons eenvoudig bereiken via de mail of telefonisch.

Offerte nodig?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Er wordt telefonisch contact opgenomen om uw aanvraag te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

Met Intenso Nederland heeft u een betrouwbare renovatiespecialist

Wij zijn uw onderhoud- en renovatiespecialist

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

We hebben specialisten voor vrijwel alle renovatie- of verduurzamingswerkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand. 

Onze projecten spreken voor zich

Houten Carport met kunststof dak

Voor een veilig onderkomen voor een camper hebben we de overkapping geplaatst.

Aluminium Overkapping Plaatsen

Ook voor het plaatsen van aluminium overkappingen bent u bij Intenso Nederland aan het juiste adres. Onze vakspecialisten hebben onlangs…

Bitumen Dakbedekking Vervangen

Bitumen dakleer branden is van oudsher een activiteit waar veel vraag naar is. Ondanks het feit dat er steeds meer…

Dakpannen Vervangen

Het vervangen van dakpannen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. In Nederland zijn 90% van de hellende daken…

EPDM Dakbedekking vervangen

Steeds meer mensen kiezen voor EPDM als dakbedekkingsmateriaal. De levensduur en het weinige omkijken naar het materiaal maken het een…

Houten Overkapping

Het plaatsen van houten overkappingen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. Onze ploeg welke gespecialiseerd is in het…

Komt u in aanmerking voor korting?

Lees alles over kortingen en subsidies voor woningeigenaren