Pannendak laten renoveren?

Nieuwbouw of bestaande bouw. Particulier of zakelijk.

Gedurende de gehele levensduur van uw woning of gebouw

is Intenso Nederland uw vertrouwde partner.

Pannendaken

Is uw pannendak aan renovatie toe? We adviseren u graag in de mogelijke oplossingen.

Pannendak-dakpannen-vervangen

Dakpannen zijn al jarenlang de meest populaire vorm van dakbedekking in Nederland. Als u in een woonwijk loopt en om u heen kijkt zijn 9 van de 10 huizen bedekt met dakpannen. Dit is natuurlijk niet voor niks. Dakbedekking pannendaken zijn in vergelijking met andere materialen relatief goedkoop. Naast deze goede prijs-kwaliteitsverhouding zijn er nog andere voordelen aan de dakpan:

Dakpannen kunnen beschadigd raken door onder andere extreme weersomstandigheden zoals hagel of vorst. Ze worden dan poreus of kunnen zelfs gaan scheuren. Uiteindelijk kan dit lekkages of verzakkingen tot gevolg hebben. Het is daarom van belang dat u uw dak op tijd laat controleren. Als er bij de controle inderdaad schade wordt vastgesteld, dan moet u dit direct laten repareren zodat verdere overlast en schade voorkomen kan worden.

Reparatie of complete renovatie?

Dakpannen-vervangen-pannendakenMeestal is het bij schade al genoeg om enkel de dakpannen en panlatten te vervangen. Daarnaast wordt er ook vaak dampdoorlatend folie aangebracht. Ook wanneer er meer moet gebeuren, zoals het opnieuw opbouwen of het isoleren van het dak, kunnen wij dit voor u doen.

Er zitten verschillende voordelen aan het hebben van pannendaken:

 • Dakpannen zijn makkelijk te onderhouden
 • Ze hebben een relatief lange levensduur dus u bent voor lange tijd klaar
 • Ze zijn goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden
 • Ze zijn brandveilig
 • Ze kunnen eenvoudig en snel worden geplaatst

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over één van onze activiteiten? Bel ons dan gerust naar 085 130 1191, we staan u graag persoonlijk te woord.

Bent u:

 • VVE lid of bestuurder
 • Woningbeheerder
 • Bouwbedrijf

Kijk welke subsidies en kortingen voor u van toepassing zijn.

Offerteformulier Dakdekker

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Uw dakpannen in perfecte staat

  Een goed pannendak is belangrijk om schade en lekkages aan uw woning te voorkomen. Schade aan uw dakpannen zijn meestal niet direct zichtbaar en worden pas opgemerkt wanneer er al vervolgschade is ontstaan. Voorkom dus schade door achterstallig onderhoud.

  dakdekker-voor-pannendak-vervangen

  (review dakpannen vervangen oude boerderij)

  “De dakpannen van onze boerderij waren hoognodig aan vervanging toe maar moesten wel de oude look blijven geven.”

  Totaalleverancier voor onderhoud en renovatie

  Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

  Wij zijn uw partner voor dakwerkzaamheden

  Vraag direct een prijsopgave of meer informatie aan

  Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook zijn wij altijd in staat om passend advies te geven, gericht op uw situatie en wensen. Voor meer informatie kunt u ons eenvoudig bereiken via de mail of telefonisch.

  Offerte nodig?

  Vraag vrijblijvend een offerte aan. Er wordt telefonisch contact opgenomen om uw aanvraag te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

  Met Intenso Nederland heeft u een betrouwbare renovatiespecialist

  Wij zijn uw onderhoud- en renovatiespecialist

  Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

  We hebben specialisten voor vrijwel alle renovatie- of verduurzamingswerkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand. 

  Onze projecten spreken voor zich

  Houten Carport met kunststof dak

  Voor een veilig onderkomen voor een camper hebben we de overkapping geplaatst.

  Aluminium Overkapping Plaatsen

  Ook voor het plaatsen van aluminium overkappingen bent u bij Intenso Nederland aan het juiste adres. Onze vakspecialisten hebben onlangs…

  Bitumen Dakbedekking Vervangen

  Bitumen dakleer branden is van oudsher een activiteit waar veel vraag naar is. Ondanks het feit dat er steeds meer…

  Dakpannen Vervangen

  Het vervangen van dakpannen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. In Nederland zijn 90% van de hellende daken…

  EPDM Dakbedekking vervangen

  Steeds meer mensen kiezen voor EPDM als dakbedekkingsmateriaal. De levensduur en het weinige omkijken naar het materiaal maken het een…

  Houten Overkapping

  Het plaatsen van houten overkappingen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. Onze ploeg welke gespecialiseerd is in het…

  Komt u in aanmerking voor korting?

  Lees alles over kortingen en subsidies voor woningeigenaren