EPDM dakbedekking vervangen

Nieuwbouw of bestaande bouw. Particulier of zakelijk.

Gedurende de gehele levensduur van uw woning of gebouw

is Intenso Nederland uw vertrouwde partner.

EPDM Daken

EPDM Dakbedekking nodig? We helpen u graag verder.

EPDM-Dakbedekking-vervangen-dakdekker

EPDM rubber is een modern alternatief voor dakbedekking van een plat dak. Het wordt steeds vaker gebruikt ter vervanging van bitumen dakleer. EPDM is eigenlijk een verzamelnaam voor verschillende soorten rubber: ethyleen, propyleen en dieen-monomeer. Deze materialen worden gebruikt omdat ze volledig waterdicht, sterk en elastisch zijn en omdat ze grote temperatuurverschillen kunnen weerstaan.

Het plaatsen van EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking wordt in rollen geleverd en uitgerold op de onderliggende dakstructuur. Daarna wordt de EPDM naadloos afgedicht. Er zijn verschillende technieken mogelijk om de EPDM af te dichten. Om toekomstige daklekkage te voorkomen moet dit werk zeer nauwkeurig door experts worden uitgevoerd.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over één van onze activiteiten? Bel ons dan gerust naar 085 130 1191, we staan u graag persoonlijk te woord.

Bent u:

 • VVE lid of bestuurder
 • Woningbeheerder
 • Bouwbedrijf

Kijk welke subsidies en kortingen voor u van toepassing zijn.

Offerteformulier Dakdekker

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Uw EPDM dak in goede staat

  Een goede dakbedekking is belangrijk om schade en lekkages aan uw woning te voorkomen. Schade aan uw dakbedekking is meestal niet direct zichtbaar en wordt pas opgemerkt wanneer er al vervolgschade is ontstaan. Voorkom dus schade door achterstallig onderhoud.

  EPDM-dak-vervangen

  (review EPDM dakbedekking vervangen)

  “De keuze viel op EPDM doordat dit duurzamer is dan de andere dakbedekkingen.”

  Totaalleverancier voor onderhoud en renovatie

  Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

  Wij zijn uw partner voor dakwerkzaamheden

  Vraag direct een prijsopgave of meer informatie aan

  Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook zijn wij altijd in staat om passend advies te geven, gericht op uw situatie en wensen. Voor meer informatie kunt u ons eenvoudig bereiken via de mail of telefonisch.

  Offerte nodig?

  Vraag vrijblijvend een offerte aan. Er wordt telefonisch contact opgenomen om uw aanvraag te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

  Met Intenso Nederland heeft u een betrouwbare renovatiespecialist

  Wij zijn uw onderhoud- en renovatiespecialist

  Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

  We hebben specialisten voor vrijwel alle renovatie- of verduurzamingswerkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand. 

  Onze projecten spreken voor zich

  Houten Carport met kunststof dak

  Voor een veilig onderkomen voor een camper hebben we de overkapping geplaatst.

  Aluminium Overkapping Plaatsen

  Ook voor het plaatsen van aluminium overkappingen bent u bij Intenso Nederland aan het juiste adres. Onze vakspecialisten hebben onlangs…

  Bitumen Dakbedekking Vervangen

  Bitumen dakleer branden is van oudsher een activiteit waar veel vraag naar is. Ondanks het feit dat er steeds meer…

  Dakpannen Vervangen

  Het vervangen van dakpannen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. In Nederland zijn 90% van de hellende daken…

  EPDM Dakbedekking vervangen

  Steeds meer mensen kiezen voor EPDM als dakbedekkingsmateriaal. De levensduur en het weinige omkijken naar het materiaal maken het een…

  Houten Overkapping

  Het plaatsen van houten overkappingen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. Onze ploeg welke gespecialiseerd is in het…

  Komt u in aanmerking voor korting?

  Lees alles over kortingen en subsidies voor woningeigenaren