Een duurzame woning is goed voor uw portemonnee

Nieuwbouw of bestaande bouw. Particulier of zakelijk.

Gedurende de gehele levensduur van uw woning of gebouw

is Intenso Nederland uw vertrouwde partner.

Duurzame maatregelen

Besparen op uw energierekening en milieubewust tegelijkertijd

zonnepanelen-laten-installeren-op-dakZonnepanelen

De prijzen van zonnepanelen zijn in de afgelopen jaren sterk gedaald. Vroeger waren zonnepanelen vroeger nog praktisch onbetaalbaar waren, maar vandaag de dag gaan steeds meer mensen over en laten ze duurzame panelen op hun dak laten plaatsen. Overweegt u ook om zonnepanelen te kopen? Er zitten dan ook veel voordelen aan het hebben van zonnepanelen.

Een ander belangrijk voordeel aan het hebben van Zonnepanelen is dat het milieuvriendelijk is. Ze produceren namelijk schone energie. Hierdoor wordt u uw CO2-uitstoot aanzienlijk verminderen en laat u een minder grote koolstofvoetdruk achter op de wereld. De CO2-uitstoot van zonne-energie gemiddeld 10 tot 30 keer zo laag dan bij gebruik van kolen of gas. Ook dit een veelgenoemde reden voor mensen om zonnepanelen aan te schaffen.

Dakisolatie

Dak-laten-isolerenMet goede dakisolatie is uw woning in de winter warmer en in de zomer koeler. Verder wordt ook een flinke gemaakt op uw energiekosten, ook als u uw zolderkamer helemaal niet verwarmt. Zo’n 80 procent van de daken heeft isolatie. Als u denkt dat veel warmte in uw huis verloren gaat dan is het goed laten isoleren is de beste oplossing.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over één van onze activiteiten? Bel ons dan gerust naar 085 130 1191, we staan u graag persoonlijk te woord.

Bent u:

  • VVE lid of bestuurder
  • Woningbeheerder
  • Bouwbedrijf

Kijk welke subsidies en kortingen voor u van toepassing zijn.

Contactformulier

Comfortabel en duurzaam wonen

Het beperken van uw CO2 uitstoot is tegenwoordig het onderwerp van gesprek. Steeds meer mensen stappen over op groene energiebronnen. U portemonnee merkt het ook!

dakisolatie-dakdekker

(review Verduurzaming van woning)

“Om te besparen op onze energierekening en onze CO2-uitstoot te verminderen hebben we gekozen voor een totaal verduurzamingspakket met isolatie en groene energie”

Totaalleverancier voor onderhoud en renovatie

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

Wij zijn uw partner voor dakwerkzaamheden

Vraag direct een prijsopgave of meer informatie aan

Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook zijn wij altijd in staat om passend advies te geven, gericht op uw situatie en wensen. Voor meer informatie kunt u ons eenvoudig bereiken via de mail of telefonisch.

Offerte nodig?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Er wordt telefonisch contact opgenomen om uw aanvraag te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

Met Intenso Nederland heeft u een betrouwbare renovatiespecialist

Wij zijn uw onderhoud- en renovatiespecialist

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

We hebben specialisten voor vrijwel alle renovatie- of verduurzamingswerkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand. 

Onze projecten spreken voor zich

Houten Carport met kunststof dak

Voor een veilig onderkomen voor een camper hebben we de overkapping geplaatst.

Aluminium Overkapping Plaatsen

Ook voor het plaatsen van aluminium overkappingen bent u bij Intenso Nederland aan het juiste adres. Onze vakspecialisten hebben onlangs…

Bitumen Dakbedekking Vervangen

Bitumen dakleer branden is van oudsher een activiteit waar veel vraag naar is. Ondanks het feit dat er steeds meer…

Dakpannen Vervangen

Het vervangen van dakpannen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. In Nederland zijn 90% van de hellende daken…

EPDM Dakbedekking vervangen

Steeds meer mensen kiezen voor EPDM als dakbedekkingsmateriaal. De levensduur en het weinige omkijken naar het materiaal maken het een…

Houten Overkapping

Het plaatsen van houten overkappingen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. Onze ploeg welke gespecialiseerd is in het…

Komt u in aanmerking voor korting?

Lees alles over kortingen en subsidies voor woningeigenaren