Reparatie nodig aan uw hellend of plat dak?

Nieuwbouw of bestaande bouw. Particulier of zakelijk.

Gedurende de gehele levensduur van uw woning of gebouw

is Intenso Nederland uw vertrouwde partner.

Dakreparatie

Intenso Nederland is uw partner voor dakreparatie en dakrenovatie.

Uw dak is het sluitstuk van uw woongenot en een van de belangrijkste onderdelen van uw huis. Helaas is het ook een kwetsbaar onderdeel. Gelukkig kan goed onderhoud ervoor zorgen dat u jarenlang zorgeloos van uw platte– of pannendak kunt genieten.

Echter, als er wat kapot gaat is het verstandig om zo snel mogelijk een kundig bedrijf in te schakelen, dat zorgt voor een grondige reparatie met hoogwaardige materialen en het liefst voor een scherpe prijs. Om te voorkomen dat kleine problemen groot worden is het bovendien verstandig uw dak jaarlijks te laten inspecteren. Intenso kan dit allemaal voor u doen, en komt zelfs vrijblijvend langs voor een lekdetectie, wanneer u vermoedt dat er een lekkage is of dreigt.

Dakreparatie door daklekkage spoedservice

Soms is het echter niet mogelijk problemen van te voren aan te zien komen. Er kan bijvoorbeeld acute schade aan uw dak ontstaan door storm of andere rampspoed. In dat geval staan wij 24/7 voor u klaar, om zo snel en goed mogelijk de schade te repareren of eventuele tijdelijke noodreparaties uit te voeren, om daarna het echte werk voor u op te knappen.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over één van onze activiteiten? Bel ons dan gerust naar 085 130 1191, we staan u graag persoonlijk te woord.

Bent u:

  • VVE lid of bestuurder
  • Woningbeheerder
  • Bouwbedrijf

Kijk welke subsidies en kortingen voor u van toepassing zijn.

Contactformulier

Dakreparatie door Intenso Nederland

Intenso Nederland kan natuurlijk meerdere dakreparaties en grondige renovaties uitvoeren, waarbij we uw gehele dak repareren en waar nodig vervangen. Ook is ons team gespecialiseerd in het uitvoeren van losse dakreparaties.

dakonderhoud-dakpannen-laten-vervangen-pannendaken

(review Dakreparatie bij storm)

“Na een hevige storm is er eerst een noodreparatie uitgevoerd om het dak waterdicht te maken. Toen het ons uitkwam hebben we gekozen voor een totale dakrenovatie omdat onze dakbedekking inmiddels zijn hoogste tijd gehad had.”

Voorkomen is beter dan genezen

Zoals ons credo luidt is voorkomen beter dan genezen. Door kleine problemen of gebrekkig onderhoud tijdig op te sporen en te verhelpen, kunnen we een hoop problemen, kosten, schade en ellende voorkomen. Dit geldt zowel voor onderhoud als voor kleine lekkages.

Totaalleverancier voor onderhoud en renovatie

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

Wij zijn uw partner voor dakwerkzaamheden

Vraag direct een prijsopgave of meer informatie aan

Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook zijn wij altijd in staat om passend advies te geven, gericht op uw situatie en wensen. Voor meer informatie kunt u ons eenvoudig bereiken via de mail of telefonisch.

Offerte nodig?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Er wordt telefonisch contact opgenomen om uw aanvraag te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

Met Intenso Nederland heeft u een betrouwbare renovatiespecialist

Wij zijn uw onderhoud- en renovatiespecialist

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

We hebben specialisten voor vrijwel alle renovatie- of verduurzamingswerkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand. 

Onze projecten spreken voor zich

Houten Carport met kunststof dak

Voor een veilig onderkomen voor een camper hebben we de overkapping geplaatst.

Aluminium Overkapping Plaatsen

Ook voor het plaatsen van aluminium overkappingen bent u bij Intenso Nederland aan het juiste adres. Onze vakspecialisten hebben onlangs…

Bitumen Dakbedekking Vervangen

Bitumen dakleer branden is van oudsher een activiteit waar veel vraag naar is. Ondanks het feit dat er steeds meer…

Dakpannen Vervangen

Het vervangen van dakpannen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. In Nederland zijn 90% van de hellende daken…

EPDM Dakbedekking vervangen

Steeds meer mensen kiezen voor EPDM als dakbedekkingsmateriaal. De levensduur en het weinige omkijken naar het materiaal maken het een…

Houten Overkapping

Het plaatsen van houten overkappingen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. Onze ploeg welke gespecialiseerd is in het…

Komt u in aanmerking voor korting?

Lees alles over kortingen en subsidies voor woningeigenaren