Uw dak heeft regelmatig onderhoud nodig

Nieuwbouw of bestaande bouw. Particulier of zakelijk.

Gedurende de gehele levensduur van uw woning of gebouw

is Intenso Nederland uw vertrouwde partner.

Dakonderhoud

Een goed onderhouden dak gaat langer mee en ziet er mooier uit.

Intenso Nederland helpt u niet alleen bij het renoveren of repareren van uw woning, ook voor eenmalig of periodiek onderhoud staan we voor u klaar! Het goed onderhouden van een dak is namelijk net zo belangrijk als het goed aanleggen van een dak. Laat dit daarom over aan onze experts, wij hebben de ervaring op het dak!

Waarom Dakonderhoud

Er zitten heel veel voordelen aan het periodiek onderhouden van uw dak, denk bijvoorbeeld aan:

  • Het voorkomen van verrassingen
  • Het tijdig repareren van beschadigingen
  • Het verlengen van de levensduur van uw dak

Veel problemen die wij tegenkomen op het dak hadden kunnen voorkomen als er eerder gehandeld zou worden, bij bijvoorbeeld een lekkage, kan het heel erg lang duren voordat de lekkage zichtbaar wordt, tegen deze tijd kunnen muren, plafonds, isolatie en houtwerk waarschijnlijk al vervangen worden.

Aangezien schade in de meeste gevallen niet meteen opgemerkt kan worden, is het verstandig hier een expert naar te laten kijken, zodat er tijdig gehandeld kan worden en eventuele grotere problemen in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over één van onze activiteiten? Bel ons dan gerust naar 085 130 1191, we staan u graag persoonlijk te woord.

Bent u:

  • VVE lid of bestuurder
  • Woningbeheerder
  • Bouwbedrijf

Kijk welke subsidies en kortingen voor u van toepassing zijn.

Contactformulier

Weet precies waar u aan toe bent

Onze experts brengen een gedetailleerd rapport uit op basis van een inspectie. Wij controleren alle plaatsen op en onder uw dak waar problemen het meeste voorkomen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

dakonderhoud-dakpannen-laten-vervangen-pannendaken

(review Algemeen Dakonderhoud)

“Ook voor algemeen dakonderhoud maken we gebruik van de diensten van Intenso, de jaarlijkse controle biedt ons een beter inzicht in welke uitgave er aan zitten te komen.”

Totaalleverancier voor onderhoud en renovatie

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

Wij zijn uw partner voor dakwerkzaamheden

Vraag direct een prijsopgave of meer informatie aan

Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook zijn wij altijd in staat om passend advies te geven, gericht op uw situatie en wensen. Voor meer informatie kunt u ons eenvoudig bereiken via de mail of telefonisch.

Offerte nodig?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Er wordt telefonisch contact opgenomen om uw aanvraag te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

Met Intenso Nederland heeft u een betrouwbare renovatiespecialist

Wij zijn uw onderhoud- en renovatiespecialist

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

We hebben specialisten voor vrijwel alle renovatie- of verduurzamingswerkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand. 

Onze projecten spreken voor zich

Houten Carport met kunststof dak

Voor een veilig onderkomen voor een camper hebben we de overkapping geplaatst.

Aluminium Overkapping Plaatsen

Ook voor het plaatsen van aluminium overkappingen bent u bij Intenso Nederland aan het juiste adres. Onze vakspecialisten hebben onlangs…

Bitumen Dakbedekking Vervangen

Bitumen dakleer branden is van oudsher een activiteit waar veel vraag naar is. Ondanks het feit dat er steeds meer…

Dakpannen Vervangen

Het vervangen van dakpannen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. In Nederland zijn 90% van de hellende daken…

EPDM Dakbedekking vervangen

Steeds meer mensen kiezen voor EPDM als dakbedekkingsmateriaal. De levensduur en het weinige omkijken naar het materiaal maken het een…

Houten Overkapping

Het plaatsen van houten overkappingen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. Onze ploeg welke gespecialiseerd is in het…

Komt u in aanmerking voor korting?

Lees alles over kortingen en subsidies voor woningeigenaren