Spoedhulp nodig bij daklekkage?

Nieuwbouw of bestaande bouw. Particulier of zakelijk.

Gedurende de gehele levensduur van uw woning of gebouw

is Intenso Nederland uw vertrouwde partner.

Daklekkage Spoed

Ook bij daklekkages en noodsituaties kunt u rekenen op onze expertise.

nieuw-dakleer-laten-branden-bitumen-roofingLekkage aan uw dak of platdak is altijd vervelend en vaak ook moeilijk op te sporen. Intenso Nederland maakt gebruik van de meest moderne technieken om lekkages op te sporen en te repareren. In de meeste gevallen bent u binnen 24 uur definitief van uw klachten af. In uitzonderlijke gevallen zal een noodreparatie als tijdelijke oplossing voor uw klachten plaatsvinden. Een afspraak voor de definitieve reparatie zal ter plekke gemaakt worden.

Tijdig onderhoud voorkomt hoge rekeningen

Om extra kosten te voorkomen is het van belang om daklekkages zo snel mogelijk te dichten. Hoe meer en langer het water het hout aantast, des te groter zullen de problemen uiteindelijk worden.

Heeft u een lekkage? Neem dan direct contact op voor een snelle analyse en offerte op maat.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over één van onze activiteiten? Bel ons dan gerust naar 085 130 1191, we staan u graag persoonlijk te woord.

Bent u:

  • VVE lid of bestuurder
  • Woningbeheerder
  • Bouwbedrijf

Kijk welke subsidies en kortingen voor u van toepassing zijn.

Contactformulier

Binnen een dag van uw daklekkage af

Na het melden van een lekkage zijn we binnen enkele ongenblikken op locatie om de lekkage te onderzoeken, vaak blijkt er meer schade te zijn dan er op eerste oog zichtbaar is. Na een volledige inspectie zal een van onze specialisten zijn bevindingen en mogelijke oplossingen direct met u bespreken. Wanneer u exact weet waar u aan toe bent kunnen wij in de meeste gevallen direct de reparatie uitvoeren.

dakonderhoud-dakpannen-laten-vervangen-pannendaken

(review Daklekkage spoedservice bij storm)

“Tijdens de storm Ciara zijn een aantal van onze dakpannen en nokpannen eraf gewaaid. Gelukkig had Intenso precies onze dakpannen in de servicebus zodat het dak weer waterdicht was.”

Totaalleverancier voor onderhoud en renovatie

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

Wij zijn uw partner voor dakwerkzaamheden

Vraag direct een prijsopgave of meer informatie aan

Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook zijn wij altijd in staat om passend advies te geven, gericht op uw situatie en wensen. Voor meer informatie kunt u ons eenvoudig bereiken via de mail of telefonisch.

Offerte nodig?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Er wordt telefonisch contact opgenomen om uw aanvraag te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

Met Intenso Nederland heeft u een betrouwbare renovatiespecialist

Wij zijn uw onderhoud- en renovatiespecialist

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

We hebben specialisten voor vrijwel alle renovatie- of verduurzamingswerkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand. 

Onze projecten spreken voor zich

Houten Carport met kunststof dak

Voor een veilig onderkomen voor een camper hebben we de overkapping geplaatst.

Aluminium Overkapping Plaatsen

Ook voor het plaatsen van aluminium overkappingen bent u bij Intenso Nederland aan het juiste adres. Onze vakspecialisten hebben onlangs…

Bitumen Dakbedekking Vervangen

Bitumen dakleer branden is van oudsher een activiteit waar veel vraag naar is. Ondanks het feit dat er steeds meer…

Dakpannen Vervangen

Het vervangen van dakpannen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. In Nederland zijn 90% van de hellende daken…

EPDM Dakbedekking vervangen

Steeds meer mensen kiezen voor EPDM als dakbedekkingsmateriaal. De levensduur en het weinige omkijken naar het materiaal maken het een…

Houten Overkapping

Het plaatsen van houten overkappingen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. Onze ploeg welke gespecialiseerd is in het…

Komt u in aanmerking voor korting?

Lees alles over kortingen en subsidies voor woningeigenaren