Dakkapellen laten plaatsen

Nieuwbouw of bestaande bouw. Particulier of zakelijk.

Gedurende de gehele levensduur van uw woning of gebouw

is Intenso Nederland uw vertrouwde partner.

Dakkapellen plaatsen

Behoefte aan extra ruimte? Het plaatsen van dakkapellen is een ideale oplossing.

dakkapellen-plaatsen-tweeondereenkapwoning

Als uw dakkapel is verouderd dan kunt u deze laten renoveren of vervangen. Dakkapellen zijn een mooi onderdeel van het dak en het zorgt voor speciale uitstraling van de woning. Onder andere voor de waarde van uw woning is belangrijk dat de kapel er uitziet als een mooi onderdeel van het dak. Als de dakkapel goed wordt onderhouden dan wordt de levensduur van de constructie verlengd en kunt u er langer zonder problemen van genieten. Wel is het zo dat wanneer u een dakkapel van kunststof heeft dan is er minder vaak onderhoud nodig dan bij bijvoorbeeld een houten dakkapel

Is het mogelijk mijn dakkapel te renoveren?

klein-dakkapelletje-laten-plaatsenVeel mensen denken dat ze een kapotte en verouderde dakkapel in het geheel moeten laten vervangen. Dat is zeker niet altijd zo! Als uw dakkapel is beschadigd of in slechte staat verkeert, kunt u vaak gewoon een afspraak met ons maken om deze snel en eenvoudig te laten renoveren. Als u denkt dat het Een verouderde dakkapel kunt u met behulp van een renovatie flink opknappen. Renoveren is een eenvoudige manier om zowel de uitstraling als de isolatiewaarde van dakkapellen te herstellen, waardoor u snel weer profiteert van een optimaal woongenot. Een renovatie is ook goedkoper dan om de gehele dakkapel te laten vervangen.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over één van onze activiteiten? Bel ons dan gerust naar 085 130 1191, we staan u graag persoonlijk te woord.

Bent u:

  • VVE lid of bestuurder
  • Woningbeheerder
  • Bouwbedrijf

Kijk welke subsidies en kortingen voor u van toepassing zijn.

Contactformulier

Is mijn huidige dakkapel nog te renoveren?

Soms is het echter toch nodig om een bestaande dakkapellen in het geheel te vervangen. Daarom zullen de vakmannen eerst kijken naar de staat van de constructie. Als blijkt dat de constructie in zo een slechte staat is dat renoveren duurder wordt dan het vervangen, dan is de conclusie snel getrokken.

Dakkapel-laten-plaatsen

(Nieuwe dakkapel plaatsen)

“Onze oude dakkapel was versleten en gedateerd. Het prijsverschil tussen een nieuwe dakkapel of het renoveren van onze oude klein en dus hebben we voor een nieuwe gekozen”

Kunststof dakkapellen

In het verleden werden dakkapellen meestal gemaakt van hout, omdat het een authentieke een natuurlijke uitstraling geeft. Tegenwoordig laten mensen hun houten dakkapel echter steeds vaker vervangen door een van kunststof, in verband met het onderhoud dat veel minder werk vergt. Ook is het goedkoper om een kunststoffen dakkapel te plaatsen en gaat deze langer mee.

Wij zijn uw partner voor dakwerkzaamheden

Totaalleverancier voor onderhoud en renovatie

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

Vraag direct een prijsopgave of meer informatie aan

Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook zijn wij altijd in staat om passend advies te geven, gericht op uw situatie en wensen. Voor meer informatie kunt u ons eenvoudig bereiken via de mail of telefonisch.

Offerte nodig?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Er wordt telefonisch contact opgenomen om uw aanvraag te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

Met Intenso Nederland heeft u een betrouwbare renovatiespecialist

Wij zijn uw onderhoud- en renovatiespecialist

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

We hebben specialisten voor vrijwel alle renovatie- of verduurzamingswerkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand. 

Onze projecten spreken voor zich

Houten Carport met kunststof dak

Voor een veilig onderkomen voor een camper hebben we de overkapping geplaatst.

Aluminium Overkapping Plaatsen

Ook voor het plaatsen van aluminium overkappingen bent u bij Intenso Nederland aan het juiste adres. Onze vakspecialisten hebben onlangs…

Bitumen Dakbedekking Vervangen

Bitumen dakleer branden is van oudsher een activiteit waar veel vraag naar is. Ondanks het feit dat er steeds meer…

Dakpannen Vervangen

Het vervangen van dakpannen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. In Nederland zijn 90% van de hellende daken…

EPDM Dakbedekking vervangen

Steeds meer mensen kiezen voor EPDM als dakbedekkingsmateriaal. De levensduur en het weinige omkijken naar het materiaal maken het een…

Houten Overkapping

Het plaatsen van houten overkappingen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. Onze ploeg welke gespecialiseerd is in het…

Komt u in aanmerking voor korting?

Lees alles over kortingen en subsidies voor woningeigenaren