Comfortabel wonen met Dakisolatie

Nieuwbouw of bestaande bouw. Particulier of zakelijk.

Gedurende de gehele levensduur van uw woning of gebouw

is Intenso Nederland uw vertrouwde partner.

Dakisloatie

Bespaart direct op uw stookkosten en beperk uw CO2-uitstoot.

Goede-dakisolatie-duurzaamheid

Tegenwoordig is het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een lagere CO2 uitstoot. Daarom is het verstandig om uw dak goed te isoleren. Een goede dakisolatie scheelt bovendien enorm in de portemonnee. De besparing op de energierekening is namelijk rond de 25%.

Soorten Isolatiemateriaal
U kunt kiezen voor enkel het aanbrengen van een isolatielaag of isolatie met afwerking. zolderisolatie zonder afwerking wordt een laag polyurethaan gebruikt. Polyurethaan heeft een hoge isolatiewaarde en maakt uw dak ook zonder folie en afwerking compleet winddicht. Het is daarom de beste keuze wat betreft isolatie.

Comfortabeler wonen in een goed geïsoleerde woning

Dak-laten-isolerenMet goede dakisolatie is uw woning in de winter warmer en in de zomer koeler. Verder wordt ook een flinke gemaakt op uw energiekosten, ook als u uw zolderkamer helemaal niet verwarmt. Zo’n 80 procent van de daken heeft isolatie. Als u denkt dat veel warmte in uw huis verloren gaat dan is het goed laten isoleren is de beste oplossing.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over één van onze activiteiten? Bel ons dan gerust naar 085 130 1191, we staan u graag persoonlijk te woord.

Bent u:

  • VVE lid of bestuurder
  • Woningbeheerder
  • Bouwbedrijf

Kijk welke subsidies en kortingen voor u van toepassing zijn.

Contactformulier

Dak laten isoleren? Zo gepiept!

Als u uw dak laat isoleren hoeft dit geen dagen te duren, het is namelijk geen grote verbouwing. U hebt er ook haast geen rommel of overlast van. Als u uw dak aan de binnenkant laat isoleren, moet u er enkel voor zorgen dat de zolder vrij is als het onderhoud wordt uitgevoerd. Bij dakisolatie aan de buitenkant hoef u geen extra voorbereidingen te treffen. Een plat dak wordt het beste geïsoleerd door isolatieplaten bovenop het dak te plaatsen. Dit kan vaak tegelijkertijd worden gedaan met de vervanging van de dakbedekking.

dakisolatie-dakdekker

(review dakisolatie laten plaatsen)

“Om ons huis beter te isoleren hebben we een inspectie uit laten voeren waaruit bleek dat we veel wartme via het dak verloren.”

Totaalleverancier voor onderhoud en renovatie

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

Wij zijn uw partner voor dakwerkzaamheden

Vraag direct een prijsopgave of meer informatie aan

Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook zijn wij altijd in staat om passend advies te geven, gericht op uw situatie en wensen. Voor meer informatie kunt u ons eenvoudig bereiken via de mail of telefonisch.

Offerte nodig?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Er wordt telefonisch contact opgenomen om uw aanvraag te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

Met Intenso Nederland heeft u een betrouwbare renovatiespecialist

Wij zijn uw onderhoud- en renovatiespecialist

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

We hebben specialisten voor vrijwel alle renovatie- of verduurzamingswerkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand. 

Onze projecten spreken voor zich

Houten Carport met kunststof dak

Voor een veilig onderkomen voor een camper hebben we de overkapping geplaatst.

Aluminium Overkapping Plaatsen

Ook voor het plaatsen van aluminium overkappingen bent u bij Intenso Nederland aan het juiste adres. Onze vakspecialisten hebben onlangs…

Bitumen Dakbedekking Vervangen

Bitumen dakleer branden is van oudsher een activiteit waar veel vraag naar is. Ondanks het feit dat er steeds meer…

Dakpannen Vervangen

Het vervangen van dakpannen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. In Nederland zijn 90% van de hellende daken…

EPDM Dakbedekking vervangen

Steeds meer mensen kiezen voor EPDM als dakbedekkingsmateriaal. De levensduur en het weinige omkijken naar het materiaal maken het een…

Houten Overkapping

Het plaatsen van houten overkappingen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. Onze ploeg welke gespecialiseerd is in het…

Komt u in aanmerking voor korting?

Lees alles over kortingen en subsidies voor woningeigenaren