Laat een Carport op maat maken

Nieuwbouw of bestaande bouw. Particulier of zakelijk.

Gedurende de gehele levensduur van uw woning of gebouw

is Intenso Nederland uw vertrouwde partner.

Carports

Een carport is niet alleen mooi, maar ook nog eens enorm praktisch.

Wanneer u geen garage heeft, maar wel ruimte naast uw huis, dan kunnen wij een mooie carport voor u maken. Het grote voordeel van een op maat gemaakte houten carport is dat je deze kunt plaatsen waar jij het wilt. Uiteraard is het mogelijk om de carport tegen de woning aan te plaatsen, maar als je veel ruimte hebt, is een vrijstaande carport ook een mogelijkheid. Of laat de carport aan de garage bouwen. De keuze is aan u.

Een carport is het hele jaar door ideaal om uw auto onder te zetten. U parkeert het liefst op eigen terrein en een carport is dan een voordelige oplossing. Uw auto staat veilig onder de overkapping en wordt beschermd tegen weersinvloeden, bladeren en insecten.

Het geeft je extra ruimte om te klussen, ook wanneer het regent. In de zomer blijft je auto koel en in de winter hoef je minder snel te krabben. Ook je aanhanger, camper of caravan staat beschermd onder een carport.

 

Het is vaak voordeliger om een carport te bouwen dan een garage en je hebt er meestal geen vergunning voor nodig, terwijl dit bij een garage vaak wel het geval is. Vraag dit altijd even na bij uw gemeente. Als de constructie groter is dan 30 m2, dient u vrijwel altijd een bouwvergunning aan te vragen.

houten-carport-laten-bouwen
timmerwerken-overkapping-laten-plaatsen
houten-carport

Ontwerp uw eigen Carport

Met een poortdeur in uw carport kiest u voor een extra veilige situatie. Wij maken bij het ontwerpen van een carport gebruik van duurzame materialen, een solide constructie en degelijk hang- en sluitwerk. U bent daarom altijd verzekerd van topkwaliteit.

Wij zijn gespecialiseerd in houten overkappingen. Wij maken voor u een houten carport van topkwaliteit, volledig op maat. Zo heb je altijd de zekerheid dat je nieuwe carport helemaal tot zijn recht komt op je oprit. Wil je ‘m bijvoorbeeld combineren met een extra houten berging? Dan is dat natuurlijk geen probleem. De warme en solide uitstraling van het hout is bovendien een leuke bonus. Een houten carport aan huis zorgt er namelijk voor dat je woning er nóg mooier uit komt te zien.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over één van onze activiteiten? Bel ons dan gerust naar 085 130 1191, we staan u graag persoonlijk te woord.

Bent u:

  • VVE lid of bestuurder
  • Woningbeheerder
  • Bouwbedrijf

Kijk welke subsidies en kortingen voor u van toepassing zijn.

Contactformulier

Dakbedekking op uw Carport

Indien u een dak op uw carport wilt laten plaatsen heeft u verschillende keuzes. Denk bijvoorbeeld aan een plat dak, een schuin dak (zadeldak) of aan een dak dat bevestigd is aan uw huis door middel van een wandbevestiging.

dakonderhoud-dakpannen-laten-vervangen-pannendaken

(review titel h3)

“Lorem ipsum dolor sit amet sed do emodmod tempor incididunt ut labore.”

Totaalleverancier voor onderhoud en renovatie

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

Wij zijn uw partner voor dakwerkzaamheden

Vraag direct een prijsopgave of meer informatie aan

Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook zijn wij altijd in staat om passend advies te geven, gericht op uw situatie en wensen. Voor meer informatie kunt u ons eenvoudig bereiken via de mail of telefonisch.

Offerte nodig?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Er wordt telefonisch contact opgenomen om uw aanvraag te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

Met Intenso Nederland heeft u een betrouwbare renovatiespecialist

Wij zijn uw onderhoud- en renovatiespecialist

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

We hebben specialisten voor vrijwel alle renovatie- of verduurzamingswerkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand. 

Onze projecten spreken voor zich

Houten Carport met kunststof dak

Voor een veilig onderkomen voor een camper hebben we de overkapping geplaatst.

Aluminium Overkapping Plaatsen

Ook voor het plaatsen van aluminium overkappingen bent u bij Intenso Nederland aan het juiste adres. Onze vakspecialisten hebben onlangs…

Bitumen Dakbedekking Vervangen

Bitumen dakleer branden is van oudsher een activiteit waar veel vraag naar is. Ondanks het feit dat er steeds meer…

Dakpannen Vervangen

Het vervangen van dakpannen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. In Nederland zijn 90% van de hellende daken…

EPDM Dakbedekking vervangen

Steeds meer mensen kiezen voor EPDM als dakbedekkingsmateriaal. De levensduur en het weinige omkijken naar het materiaal maken het een…

Houten Overkapping

Het plaatsen van houten overkappingen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. Onze ploeg welke gespecialiseerd is in het…

Komt u in aanmerking voor korting?

Lees alles over kortingen en subsidies voor woningeigenaren