Intens genieten in uw eigen buitenkeuken

Nieuwbouw of bestaande bouw. Particulier of zakelijk.

Gedurende de gehele levensduur van uw woning of gebouw

is Intenso Nederland uw vertrouwde partner.

Buitenkeukens

Het echte vakantiegevoel maar dan thuis in uw eigen buitenkeuken

buitenkeukenveranda-in-achtertuin-plaatsen

De zomer komt er altijd sneller aan dan verwacht en als u graag buiten bent en vaak kookt of barbecuet is het misschien een idee om een buitenkeuken in uw tuin te laten installeren. Zo kan u bij mooi weer altijd gezellig buiten koken met familie en vrienden. Uw gasten zullen zeker onder de indruk zijn als u een buitenkeuken in uw tuin hebt.

Het is geen probleem als u geen enorm grote tuin hebt. Ook in kleinere tuinen is het mogelijk om een buitenkeuken te plaatsen. Het grootste verschil tussen een keuken binnen en buiten is de omgeving. Een buitenkeuken wordt vaak blootgesteld aan regen en wind. Het is daarom een goed idee om uw buitenkeuken ook te laten overkappen of deze onder een terras te plaatsen. Dan bent u in de zomer gelijk beschermd tegen het werken in de volle zon. En dan kunt u de keuken ook gebruiken als het bijvoorbeeld regent. Vanwege de weersomstandigheden is het verstandig om uw buitenkeuken en de eventuele overkapping regelmatig te laten onderhouden. Zo kunt er langer van blijven genieten en voorkomt u dat de keuken verslijt of snel schade oploopt.

Materiaal buitenkeuken

Bij de bouw van de buitenkeuken moet gebruik worden gemaakt van stevige materialen in verband met de weersomstandigheden waarmee de keuken te maken krijgt. Denk bijvoorbeeld aan kastjes en werkbladen die ook goed tegen vriestemperaturen en hitte kunnen. Een buitenkeuken kan prijzig zijn maar dit ligt ook aan de grootte ervan. Als u echter vaak en graag buiten kookt, dan kan het een slimme investering zijn. Verder hebt u voor het gebruik van de keuken buiten ook water en elektriciteit nodig.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over één van onze activiteiten? Bel ons dan gerust naar 085 130 1191, we staan u graag persoonlijk te woord.

Bent u:

  • VVE lid of bestuurder
  • Woningbeheerder
  • Bouwbedrijf

Kijk welke subsidies en kortingen voor u van toepassing zijn.

Contactformulier

Ervaar het ultieme vakantiegevoel

Het gevoel van vakantie maar dan in uw eigen achtertuin. Het kan met een speciaal voor u ontworpen buitenkeuken.

Prieel-met-buitenkeuken

(review Buitenkeuken)

“Onze buitenkeuken is een echte eye catcher voor onze gasten”

Totaalleverancier voor onderhoud en renovatie

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

Wij zijn uw partner voor dakwerkzaamheden

Vraag direct een prijsopgave of meer informatie aan

Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook zijn wij altijd in staat om passend advies te geven, gericht op uw situatie en wensen. Voor meer informatie kunt u ons eenvoudig bereiken via de mail of telefonisch.

Offerte nodig?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Er wordt telefonisch contact opgenomen om uw aanvraag te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

Met Intenso Nederland heeft u een betrouwbare renovatiespecialist

Wij zijn uw onderhoud- en renovatiespecialist

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

We hebben specialisten voor vrijwel alle renovatie- of verduurzamingswerkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand. 

Onze projecten spreken voor zich

Houten Carport met kunststof dak

Voor een veilig onderkomen voor een camper hebben we de overkapping geplaatst.

Aluminium Overkapping Plaatsen

Ook voor het plaatsen van aluminium overkappingen bent u bij Intenso Nederland aan het juiste adres. Onze vakspecialisten hebben onlangs…

Bitumen Dakbedekking Vervangen

Bitumen dakleer branden is van oudsher een activiteit waar veel vraag naar is. Ondanks het feit dat er steeds meer…

Dakpannen Vervangen

Het vervangen van dakpannen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. In Nederland zijn 90% van de hellende daken…

EPDM Dakbedekking vervangen

Steeds meer mensen kiezen voor EPDM als dakbedekkingsmateriaal. De levensduur en het weinige omkijken naar het materiaal maken het een…

Houten Overkapping

Het plaatsen van houten overkappingen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. Onze ploeg welke gespecialiseerd is in het…

Komt u in aanmerking voor korting?

Lees alles over kortingen en subsidies voor woningeigenaren