Een blokhut op maat.

Nieuwbouw of bestaande bouw. Particulier of zakelijk.

Gedurende de gehele levensduur van uw woning of gebouw

is Intenso Nederland uw vertrouwde partner.

Blokhutten

Laat dit jaar nog een blokhut plaatsen door Intenso Nederland.

Waarom een blokhut?

Een blokhut in uw tuin laten plaatsen is een goede investering. U krijgt er extra woonruimte voor terug. Die waardevolle extra ruimte kun u optimaal benutten. Uw woonhuis kan meer waard worden als u een mooie blokhut in uw tuin hebt staan. Ook zijn kwalitatief goede blokhutten erg mooi om te zien. Grote blokhutten hebben de uitstraling van een complete villa. U kunt blokhutten voor veel doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld als opslagruimte of kantoor. Maar ook als soort van sauna of als een klein vakantiehuisje in uw eigen achtertuin is de blokhut te benutten. Blokhutten zijn tegenwoordig zo mooi dat ze ook gebruikt worden als atelier of hobbyruimte. Een blokhut van formaat in een tuin plaatsen is niet zomaar gedaan. U kunt dit zelf doen of dit laten doen door een professional. Als u de blokhut op maat laat maken en laat plaatsen door een vakman bent u wat duurder uit, maar dan is de kwaliteit en service wel gegarandeerd.

Blokhut laten plaatsen

De kosten voor het laten plaatsen van een blokhut zijn afhankelijk van de tijd dat ons team er mee bezig is. Hoewel een kleine blokhut plaatsen niet al te duur hoeft te zijn, kun u ook een groot model blokhut nodig hebben. Dan zal de prijs om de blokhut te laten plaatsen hoger worden. U kunt bij ons vooraf een offerte aanvragen zodat u inzicht heeft in de kosten voor het ontwerpen en/of plaatsen van de blokhut.

Verder kunnen wij u vanwege onze deskundigheid en ervaring volledig begeleiden bij het ontwerpen van een blokhut op maat. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en uw wensen en denken hierin altijd met u mee. Zo kunnen we een blokhut op maat combineren met allerlei unieke gebruikersfuncties. Uw ontwerp nog meer waarde. Maar ook over praktische zaken zoals afmetingen, indeling en houtsoorten adviseren wij u graag. U kunt kiezen voor een blokhut met een natuurlijke uitstraling met hout, en ook hierin zijn de mogelijkheden eindeloos. Er zijn verschillende soorten hout met allen hun eigen kenmerken, zoals vurenhout of eikenhout.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over één van onze activiteiten? Bel ons dan gerust naar 085 130 1191, we staan u graag persoonlijk te woord.

Bent u:

  • VVE lid of bestuurder
  • Woningbeheerder
  • Bouwbedrijf

Kijk welke subsidies en kortingen voor u van toepassing zijn.

Contactformulier

Gebruik Blokhut

Een mooie blokhut kan helemaal geïntegreerd worden in de vormgeving van de tuin. U kunt uw blokhut gebruiken om tuinmeubelen, gereedschap en andere tuinaccessoires overzichtelijk op te bergen. Bovendien kan een grote blokhut met plat dak, of een blokhut met zadeldak met of zonder overkapping gebruikt worden als gastenverblijf. Dit geldt ook voor een kleine blokhut. U heeft namelijk niet altijd veel ruimte nodig om te genieten van een blokhut.

dakonderhoud-dakpannen-laten-vervangen-pannendaken

(review titel h3)

“Lorem ipsum dolor sit amet sed do emodmod tempor incididunt ut labore.”

Verder kan door plaatsing van een overkapping los of in combinatie met een blokhut een sfeervolle buitenruimte gecreëerd worden. Natuurlijk is een mooie glazen tuinkas een schitterende aanvulling in elke tuin, maar als u hiervoor geen ruimte heeft en toch op kleine schaal groente wilt kweken dan is het raadzaam een kleine kweektunnel te plaatsen. U kunt dit naast of in de buurt van uw blokhutplaatsen, zodat u uw tuinspullen om in de kas te werken altijd bij de hand heeft. Een blokhut is niet alleen praktisch, maar als deze is gemaakt van hout zorgt het ook voor een natuurlijke uitstraling die mooi aansluit op het ontwerp van elke tuin.

Totaalleverancier voor onderhoud en renovatie

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

Wij zijn uw partner voor dakwerkzaamheden

Vraag direct een prijsopgave of meer informatie aan

Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook zijn wij altijd in staat om passend advies te geven, gericht op uw situatie en wensen. Voor meer informatie kunt u ons eenvoudig bereiken via de mail of telefonisch.

Offerte nodig?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Er wordt telefonisch contact opgenomen om uw aanvraag te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

Met Intenso Nederland heeft u een betrouwbare renovatiespecialist

Wij zijn uw onderhoud- en renovatiespecialist

Bij ons worden al deze eisen in aanmerking genomen en u bent verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitvoering van de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en diensten. Zo kunt u denken aan het plaatsen van zonnepanelen of dakbedekking. Omdat elk project uniek is, vraagt het om individueel maatwerk om een optimaal resultaat te bereiken.

We hebben specialisten voor vrijwel alle renovatie- of verduurzamingswerkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand. 

Onze projecten spreken voor zich

Houten Carport met kunststof dak

Voor een veilig onderkomen voor een camper hebben we de overkapping geplaatst.

Aluminium Overkapping Plaatsen

Ook voor het plaatsen van aluminium overkappingen bent u bij Intenso Nederland aan het juiste adres. Onze vakspecialisten hebben onlangs…

Bitumen Dakbedekking Vervangen

Bitumen dakleer branden is van oudsher een activiteit waar veel vraag naar is. Ondanks het feit dat er steeds meer…

Dakpannen Vervangen

Het vervangen van dakpannen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. In Nederland zijn 90% van de hellende daken…

EPDM Dakbedekking vervangen

Steeds meer mensen kiezen voor EPDM als dakbedekkingsmateriaal. De levensduur en het weinige omkijken naar het materiaal maken het een…

Houten Overkapping

Het plaatsen van houten overkappingen is een veel voorkomende activiteit van Intenso Nederland. Onze ploeg welke gespecialiseerd is in het…

Komt u in aanmerking voor korting?

Lees alles over kortingen en subsidies voor woningeigenaren